Strijbosch Kennisbank

Bekijk hier alle tips en tricks om jouw apparaten optimaal te kunnen gebruiken.

19 Jun

Je wasmachine weer schoon in 7 eenvoudige stappen

Geeft je wasmachine nare geurtjes af of merk je dat het apparaat vlekken op je kleding achterlaat? Dit kan het gevolg zijn van een vuile wasmachine. Benieuwd hoe je jouw wasmachine makkelijk schoon kunt maken? Lees dan snel verder.

Lees meer

07 May

5 tips om je droger optimaal te laten werken

Een goed onderhouden wasdroger brengt veel voordelen met zich mee. Het apparaat werkt niet alleen beter, maar je verlaagt ook het elektriciteitsverbruik. Maar hoe kun je jouw wasdroger het beste onderhouden? Hieronder vind je alle informatie:

Lees meer

30 Apr

Je wasdroger weer schoon in 7 eenvoudige stappen

Wist je dat een vuile en verstopte wasdroger brand kan veroorzaken? Het is daarom belangrijk dat je de droger regelmatig schoonmaakt. In de volgende stappen leggen we je uit hoe je dit eenvoudig kunt doen.

Lees meer

23 Apr

7 tips om je koelkast optimaal te laten werken

Een goed onderhouden koelkast brengt veel voordelen met zich mee. Het is misschien niet altijd het leukste karwei, maar met deze tips is de klus zo geklaard!

Lees meer

15 Apr

Je koelkast weer schoon in 7 eenvoudige stappen

Om ervoor te zorgen dat je voedsel veilig blijft, is het verstandig om minstens één keer per drie maanden je koelkast grondig schoon te maken. Lees hier hoe je dit gemakkelijk kunt doen!

 

Lees meer