Zorginstellingen

Goede hygiëne is belangrijk. Voor iedereen, in alle sectoren. Dat is de afgelopen jaren extra duidelijk geworden. Maar goede hygiëne is bovenal van belang in de zorg, waar besmettingsgevaar altijd op de loer ligt. Een deel van die verantwoordelijkheid ligt bij het personeel, maar ook de apparatuur speelt een rol. Juiste apparatuur helpt het personeel namelijk om aan de professionele hygiënerichtlijnen te voldoen. Strijbosch begrijpt dat als geen ander. Daarom staan wij voor je klaar met huishoudelijke en professionele machines en de beste service. Al meer dan zeventig jaar.

Totaaloplossing voor de zorg

Bij Strijbosch werken we oplossingsgericht. Daarom hebben wij alles in eigen beheer. Van advies en verkoop tot aan onderhoud en reparatie: voor alle aspecten heb je contact met een medewerker van onze organisatie. We denken met je mee en ondersteunen de zorg waar we dat kunnen. Daarom kies je voor Strijbosch.

De zorg draagt verantwoordelijkheid over een kwetsbare groep mensen en staat daarom onder grote druk. Druk die verder wordt opgeschroefd door bezuinigingen en overbelasting. Er zijn veel patiënten, maar er is weinig tijd. Naast de zorg op zich, krijgt het personeel te maken met enorme hoeveelheden vaat- en wasgoed. Dat dient professioneel gereinigd te worden. Voedsel en medicijnen moeten op een veilige manier worden gekoeld.

De juiste apparatuur én servicebetrouwbaarheid zijn daarom essentieel voor alle instellingen in de zorg. Van ouderen- en gezondheidszorg tot aan gehandicapten- en verslaafdenzorg. Dat vraagt om een partner die garanties biedt. Strijbosch levert daarom:

  • Advies op maat. Gebaseerd op het gebruik van de machines en de situatie op locatie.
  • Een standaard assortiment voor alle locaties, in overleg samengesteld. Dat zorgt namelijk voor uniformiteit.
  • Een koppeling met het bestelsysteem van jouw organisatie. Dat realiseren wij met een OCI-koppeling aan de gepersonaliseerde Strijbosch-omgeving.
  • Het opbouwen van een apparaten- en servicehistorie op basis van NEN2767. Daardoor krijg je beter inzicht in het wit- en bruingoed, wat budgetteren gemakkelijker maakt.

Strijbosch ontzorgt

Wij bieden een oplossing op maat. Met apparatuur die voldoet aan de strengste hygiënenormen en een hoge mate van gebruiksgemak. Het assortiment is daarnaast bijzonder breed, dus we voorzien je altijd van gedegen en merkonafhankelijk advies. Zo weten we zeker dat iedereen de juiste apparatuur kiest.

Strijbosch levert meer dan alleen de doos. Wij verzorgen een werkende oplossing. We leveren de apparatuur gebruiksklaar op, nemen al het verpakkingsmateriaal mee en verzorgen periodiek onderhoud. Daarnaast staan wij altijd voor je klaar voor reparaties en andere diensten. Betrouwbaar en professioneel, zodat jij kan focussen op dat wat nog belangrijker is: zorg verlenen aan degenen die dat nodig hebben.

Wij bieden ook Full Operational Lease voor de zorg aan. Je huurt dan voor een vast bedrag per maand een apparaat bij ons, inclusief service en onderhoud. Eventuele reparaties voeren wij kosteloos uit. Indien het apparaat niet meer gerepareerd kan worden, vervangen we het door een vergelijkbare machine. Voor een vast bedrag per maand verzorgen wij dus een altijd werkend apparaat.

Service & onderhoud

Strijbosch beschikt over een eigen technische dienst. Onze technici zijn VCA-gecertificeerd en bevoegd om NEN3140-keuringen uit te voeren. Zij repareren alle voorkomende storingen, ook als het apparatuur betreft die niet bij ons is ingekocht. We nemen eventuele fabrieksgaranties over en regelen dat zelf met de fabrikant. Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk dezelfde monteurs te sturen en plaatsen we, indien nodig, een vervangend apparaat. Oude apparaten voeren we zo duurzaam mogelijk af.

We adviseren, installeren en onderhouden met onze eigen mensen. Daarvan weten we namelijk dat zij onze kernwaarden hanteren. Zo garanderen wij je betrouwbare en professionele service.

Preventief onderhoud

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Bij Strijbosch verzorgen we dan ook liever preventief dan correctief onderhoud. Zorginstellingen kunnen daarom ook een preventief onderhoudscontract bij ons afsluiten. Bij zo’n contract komen wij periodiek langs om de staat van de apparatuur te controleren en onderhoudshevige onderdelen te vervangen. Zo ben je verzekerd van een altijd werkend apparaat, zonder hoge kosten. Goed voor het milieu én je portemonnee.

Landelijk dekkend servicenetwerk

Snelle reparaties door eigen monteurs

Direct een vervangend apparaat

Productadvies

Wij leveren alle huishoudelijke en professionele apparatuur die de zorg nodig heeft op het gebied van audio, tv, huishoudelijk en grootkeukengerei. Van de waterkoker op kantoor tot een complete wasserette aangesloten op automatische zeepdoseer- en betaalsystemen. Alles is mogelijk!

Strijbosch levert daarbij productadvies op maat. We kijken altijd naar de situatie op locatie. Wat er dient te gebeuren en hoeveel tijd daarvoor beschikbaar is. Op basis daarvan raden wij een bepaald apparaat of merk aan. We hebben een breed aanbod merken en producten en zijn daarom in staat om altijd onafhankelijk advies te geven. In principe kunnen wij alle apparatuur van alle merken leveren. Wel werken we het liefste met betrouwbare en bekende merken, zoals SB, Bosch Siemens en Miele. Zo kunnen wij namelijk continuïteit en snelle reparaties garanderen.

Grootkeukentechniek

Apparaten en machines in professionele keukenomgevingen vragen bijzondere aandacht. Vanwege de capaciteitseisen, maar vooral ook vanwege de wens naar optimale bedrijfszekerheid. Dat begint bij de keuze voor de beste apparaten. Strijbosch adviseert zorginstellingen graag bij de keuze voor nieuwe apparatuur.

Duurzaam ondernemen

Bij Strijbosch hechten we veel waarde aan duurzaamheid. Dat zie je terug in alle aspecten van onze service. Door apparaten te repareren en onderdelen te recyclen voorkomen we een hoop afval. We leveren producten die jarenlang meegaan en beschikken over milieuvriendelijke eigenschappen. Denk daarbij aan vaatwassers met een waterbesparende functie of koelkasten met een eco-stand. Daarnaast proberen wij tijdens het transport en de afvoer van oude apparatuur het milieu zo min mogelijk te belasten.

Green Deal Duurzame Zorg

Wij hebben als Strijbosch de Green Deal Duurzame Zorg ondertekend. De Green Deal staat voor zorg met minimale CO₂-uitstoot en impact op de leefomgeving, dit met oog voor circulariteit van grondstoffen en materialen. Door ons te committeren aan deze doelen dragen wij bij aan de beweging richting duurzame zorg.

Lees meer over onze groene ambities

Contact

Bel met ons (+31 (0)412 617 702) of stuur een mail naar verkoop@strijbosch.nl
Het is ook mogelijk het onderstaande contactformulier in te vullen: