Huisvesting

Strijbosch is al zeventig jaar specialist in bruin- en witgoed. Met een breed en merkonafhankelijk assortiment bedienen wij de zakelijke markt. Zo leveren wij ook een totaaloplossing voor huisvesting. Van vaatwassers tot wasmachines: wij zorgen voor het juiste product op de juiste plaats. We denken mee en leveren advies op maat. Bovendien hebben wij alles in eigen beheer – van verkoop en levering tot aan installatie en onderhoud. Zo kunnen wij de klant volledig ontzorgen én zo duurzaam mogelijk werken.

Uitkomst voor huisvesting

Als huisvester is het belangrijk om ontzorgd te worden bij de inrichting van al uw verschillende ruimten. Of het nu gaat om studentenhuisvesting, migrantenhuisvesting, tijdelijke huisvesting of een andere toepassing. Wij bieden een oplossing op maat. Met betrekking tot gezamenlijke wasruimte is het essentieel dat de apparatuur betrouwbaar genoeg is om vele uren te draaien, maar ook gemakkelijk te bedienen is voor verschillende gebruikers. Bij de inrichting van een woning kan daarnaast de uitstraling en het design van de apparatuur van belang zijn. Wij streven naar een passende oplossing bij alle verschillende soorten huisvesting, zodat jij een comfortabele en goed functionerende woonomgeving kan garanderen.  

 

Strijbosch ontzorgt

Om de huisvesting zoveel mogelijk te ontzorgen bieden wij oplossingen voor elke situatie. Van de inrichting van individuele woningen met wasmachines, drogers, vaatwassers, koelkasten en andere verwante witgoedapparatuur, wij hebben u gedekt. Wij voorzien u van advies op maat en nemen ook de volledige installatie voor onze rekening. Ook adviseren wij bij de inrichting van professionele was-en droogruimtes, waarbij we mogelijkheden bieden voor aansluitingen op betaalsystemen, zoals het eenvoudige contactloze betaalsysteem NAYAX of inclusief een handige app met registratiemogelijkheden, evenals automatische zeepdosering. Bovendien kunnen we ook het nodige onderhoud verzorgen voor uw bestaande apparatenpark en eventuele storingen snel en efficiënt verhelpen. Je kunt dus op ons rekenen voor een zorgeloze en goed functionerende huisvesting.

Liever niet kopen? Er is ook een mogelijkheid om onze machines te huren op basis van een all-in huurconcept. Eventuele reparaties worden kosteloos uitgevoerd. Als het apparaat niet meer te repareren is, zorgen we voor vervanging door een vergelijkbaar model. Voor een vast maandelijks bedrag zorgen wij ervoor dat u altijd over een goed functionerend apparaat beschikt.

Service & onderhoud

Wij staan bekend om onze betrouwbare service. Die garanderen wij met onze technische dienst, met uitsluitend gecertificeerde technici die alle voorkomende storingen kunnen oplossen. We adviseren, plaatsen en installeren daarnaast alles zelf, met zoveel mogelijk dezelfde monteurs op één locatie.

Als een apparaat niet meer werkt, komen wij langs voor reparatie op een tijd die jou het beste uitkomt. Is de machine niet bij Strijbosch gekocht? Ook dan kan deze bij ons worden aangeboden voor reparatie. Indien het apparaat niet meer gerepareerd kan worden, zorgen we zelf voor tijdelijke vervanging. Als er dan uiteindelijk een nieuw apparaat bij Strijbosch wordt gekocht, brengen we de door de monteur gemaakte kosten niet in rekening.

Preventief onderhoud

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Bij Strijbosch verzorgen we dan ook liever preventief dan correctief onderhoud. Kinderdagverblijven en buitenschoolse opvangcentra kunnen daarom ook een preventief onderhoudscontract bij ons afsluiten. Bij zo’n contract komen wij periodiek langs om de staat van de apparatuur te controleren en onderhoudshevige onderdelen te vervangen. Zo ben je verzekerd van een altijd werkend apparaat, zonder hoge kosten. Goed voor het milieu én je portemonnee.

Landelijk dekkend servicenetwerk

Snelle reparaties door eigen monteurs

Direct een vervangend apparaat

Productadvies

Strijbosch kijkt wat het beste bij jouw bedrijf past. Het is mogelijk om een afspraak op locatie in te plannen, zo kunnen wij de oplossing goed in kaart brengen en je het beste van dienst zijn. Wij luisteren naar alle wensen en houden rekening met de situatie, locatie en beschikbare tijd. Dit begint bij de hulp van een van onze adviseurs bij het maken van een keuze, een goed getimede bezorging en plaatsing tot en met het onderhoud en vervanging bij defecten. Wij leveren een totaalpakket in wit- en bruingoed van wasmachines, drogers en koel-vriesapparatuur tot aan kleine huishoudelijke producten en televisies. Het assortiment is gemakkelijk te bestellen via onze portal, die met een OCI-koppeling toegankelijk is. 

Duurzaamheid & MVO

Bij Strijbosch hechten we veel waarde aan duurzaamheid. Dat zie je terug in alle aspecten van onze service. Door apparaten te repareren en onderdelen te recyclen voorkomen we een hoop afval. We leveren producten die jarenlang meegaan en beschikken over milieuvriendelijke eigenschappen. Denk daarbij aan vaatwassers met een waterbesparende functie of koelkasten met een eco-stand. Daarnaast proberen wij tijdens het transport en de afvoer van oude apparatuur het milieu zo min mogelijk te belasten.

Lees meer over onze groene ambities

Contact

Bel met ons (+31 (0)412 617 702) of stuur een mail naar verkoop@strijbosch.nl
Het is ook mogelijk het onderstaande contactformulier in te vullen: