Overheid

Strijbosch is al zeventig jaar specialist in bruin- en witgoed. Met een breed en merkonafhankelijk assortiment bedienen wij de zakelijke markt. Zo leveren wij ook een totaaloplossing voor (semi)overheidsinstellingen. We denken mee en leveren advies op maat. Van vaatwassers tot wasmachines; wij zorgen voor het juiste product op de juiste plaats. Bovendien hebben wij alles in eigen beheer – van verkoop en levering tot aan installatie en onderhoud. Zo kunnen wij de klant volledig ontzorgen. Dit alles doen wij zo duurzaam mogelijk!

Uitkomst voor (semi)overheidsinstellingen

Wij begrijpen dat veiligheid en betrouwbaarheid een groot goed is voor overheidsinstellingen. Om dit te kunnen waarborgen zijn uitgebreide screenings en controles van mens en machine cruciaal. Dat vraagt om een partner die deze complexe service kan bieden. Strijbosch onderscheidt zich sinds jaar en dag op dit gebied. Deze ervaring heeft er toe geleid dat wij inmiddels samenwerken met klanten als het ministerie van Defensie, opvangcentra voor asielzoekers en penitentiaire inrichtingen in Nederland, Duitsland, Denemarken en België. Wij beschikken dan ook over een groot aantal certificaten, waaronder de ISO27001 certificatie op gebied van informatiebeveiliging.

Strijbosch ontzorgt

Om overheidsinstellingen zoveel mogelijk te ontzorgen, biedt Strijbosch een oplossing op maat. Wij hebben een breed assortiment met betrouwbare apparatuur die niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ook voldoet aan strenge veiligheidsnormen. Denk hierbij aan een wasmachine met eenvoudige wasprogramma’s en automatische doseersystemen, waardoor met één druk op de knop iedereen het apparaat kan bedienen. Daarnaast hebben wij verschillende transparante producten, zoals een wekker, in ons assortiment, hierdoor kunnen deze eenvoudig en vlot gecontroleerd worden. Om je verder zoveel mogelijk te ontlasten garanderen wij: 

  • Merkonafhankelijk advies, zodat altijd het juiste product op de juiste plek komt.
  • Installatie en retour van het ouder apparaat in één bezoek.
  • We komen langs wanneer het jou uitkomt en sturen zoveel mogelijk dezelfde monteur.
  • Nauwkeurige screenings van mens en machine.

Service & onderhoud

Strijbosch heeft een eigen technische dienst. Dit betreft uitsluitend gecertificeerde technici, die alle voorkomende storingen kunnen repareren. Wij zijn namelijk VCA** en STEK/CFK  gecertificeerd en bevoegd om NEN3140 keuringen uit te voeren. Mocht er een defect zijn, plaatsen wij indien nodig een vervangend product, zodat de werkzaamheden door kunnen gaan. We sturen zoveel mogelijk dezelfde monteurs, wanneer het jou uitkomt. Zo garanderen wij betrouwbare en professionele service.

Preventief onderhoud

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Bij Strijbosch verzorgen we dan ook liever preventief dan correctief onderhoud. Overheidsinstellingen kunnen daarom ook een preventief onderhoudscontract bij ons afsluiten. Bij zo’n contract komen wij periodiek langs om de staat van de apparatuur te controleren en onderhoudshevige onderdelen te vervangen. Zo ben je verzekerd van een altijd werkend apparaat, zonder hoge kosten. Goed voor het milieu én je portemonnee.

Lees meer

Landelijk dekkend servicenetwerk

Snelle reparaties door eigen monteurs

Direct een vervangend apparaat

Productadvies

Strijbosch kijkt wat het beste bij jouw bedrijf past. Het is mogelijk om een afspraak op locatie in te plannen, zo kunnen wij de oplossing goed in kaart brengen en je het beste van dienst zijn. Wij luisteren naar alle wensen en houden rekening met de situatie, locatie en beschikbare tijd. Daarnaast leveren wij een totaalpakket in wit- en bruingoed van wasmachines, drogers en koel-vriesapparatuur tot aan kleine huishoudelijke producten en televisies.

Duurzaam ondernemen

Strijbosch hecht veel waarde aan duurzaamheid. Wij voelen ons verantwoordelijk voor mens en milieu en passen onze werkwijze hierop aan. Om mee te werken aan een beter milieu, denkt en werkt Strijbosch circulair. Geretourneerde apparaten worden, indien mogelijk, refurbished in onze eigen werkplaats. Zo worden tot wel 50% minder apparaten afgeschreven.

Lees meer over onze groene ambities

Contact

Bel met ons (+31 (0)412 617 702) of stuur een mail naar verkoop@strijbosch.nl
Het is ook mogelijk het onderstaande contactformulier in te vullen: