Kinderopvang

Strijbosch is al zeventig jaar specialist in bruin- en witgoed. Met een breed en merkonafhankelijk assortiment bedienen wij de zakelijke markt. Zo leveren wij ook een totaaloplossing voor de kinderopvang. Van vaatwassers tot wasmachines: wij zorgen voor het juiste product op de juiste plaats. We denken mee en leveren advies op maat. Bovendien hebben wij alles in eigen beheer – van verkoop en levering tot aan installatie en onderhoud. Zo kunnen wij de klant volledig ontzorgen én zo duurzaam mogelijk werken.

Uitkomst voor kinderopvang

De kinderopvang krijgt met flink wat uitdagingen te maken. De werkdruk is hoog, maar het personeel is niet aan te slepen. Er is weinig tijd, maar de hoeveelheden vaat en wasgoed zijn gigantisch. Daarnaast dient apparatuur aan strenge hygiëne-eisen te voldoen, maar wel eenvoudig te bedienen zijn. Machines worden immers door allerlei mensen gebruikt. Veiligheid is bovendien zeer belangrijk, want bacteriën kunnen zich in zo’n situatie snel verspreiden.

Een complexe situatie, waarbij de wachttijden van huishoudelijke machines nog eens fors kunnen oplopen. Wie verzekerd wil zijn van betrouwbare, veilige én snel geleverde apparatuur voor een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang, kan altijd bij Strijbosch terecht. We hebben jarenlange ervaring binnen deze sector en zijn daarom bekend met alle behoeftes en hygiënerichtlijnen. Zo kunnen wij altijd betrouwbaar en passend advies geven.

Strijbosch ontzorgt

Wij ontzorgen het personeel op het kinderdagverblijf of de buitenschoolse opvang zoveel mogelijk. Onze professionele apparaten bieden daarom een hoge mate van huishoudelijk gemak. Denk daarbij aan eenvoudige bediening, automatische én verkorte wasprogramma’s, uitgebreide controle en programma’s die aan de strengste hygiënevoorwaarden voldoen.

We werken al jarenlang samen met diverse kinderdagverblijven door het hele land. Onze specialisten weten daarom waar ze het over hebben. Ze kijken graag mee op locatie en geven een passend advies. We rekenen bovendien geen bezorg- en installatiekosten, alleen een klein bedrag voor inbouwapparatuur. Ook kleine pakketten worden via DHL gratis verzonden. We leveren, plaatsen en installeren in één bezoek, waarbij we oude apparatuur ook direct retour nemen.

Wij bieden ook Full Operational Lease aan. Je huurt dan voor een vast bedrag per maand een apparaat bij ons, inclusief service en onderhoud. Eventuele reparaties voeren wij kosteloos uit. Indien het apparaat niet meer gerepareerd kan worden, vervangen we het door een vergelijkbare machine. Voor een vast bedrag per maand verzorgen wij dus een altijd werkend apparaat.

Service en onderhoud

Wij staan bekend om onze betrouwbare service. Die garanderen wij met onze technische dienst, met uitsluitend gecertificeerde technici die alle voorkomende storingen kunnen oplossen. We adviseren, plaatsen en installeren daarnaast alles zelf, met zoveel mogelijk dezelfde monteurs op één locatie.

Als een apparaat niet meer werkt, komen wij langs voor reparatie op een tijd die jou het beste uitkomt. Is de machine niet bij Strijbosch gekocht? Ook dan kan deze bij ons worden aangeboden voor reparatie. Indien het apparaat niet meer gerepareerd kan worden, zorgen we zelf voor tijdelijke vervanging. Als er dan uiteindelijk een nieuw apparaat bij Strijbosch wordt gekocht, brengen we de door de monteur gemaakte kosten niet in rekening.

Preventief onderhoud

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Bij Strijbosch verzorgen we dan ook liever preventief dan correctief onderhoud. Kinderdagverblijven en buitenschoolse opvangcentra kunnen daarom ook een preventief onderhoudscontract bij ons afsluiten. Bij zo’n contract komen wij periodiek langs om de staat van de apparatuur te controleren en onderhoudshevige onderdelen te vervangen. Zo ben je verzekerd van een altijd werkend apparaat, zonder hoge kosten. Goed voor het milieu én je portemonnee.

Landelijk dekkend servicenetwerk

 

Snelle reparaties door eigen monteurs

Direct een vervangend apparaat

Een breed assortiment

Bij Strijbosch vind je een breed assortiment aan artikelen die noodzakelijk zijn binnen een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang. Denk daarbij aan koelingen met een vaste temperatuur (geschikt voor moedermelk), babyfoons en flessenverwarmers. Daarnaast bieden wij alles aan op het gebied van wassen en drogen. Van professionele vaatwassers tot luxe wasmachines – wij verzorgen het complete plaatje.

Ons assortiment is bovendien dynamisch en kan daarom in overleg worden aangepast. Op die manier sluit ons aanbod altijd aan op de wensen en behoeftes van het betreffende kinderdagverblijf. Ook kunnen we zo zorgen voor uniformiteit tussen de verschillende locaties. Het assortiment is gemakkelijk te bestellen via onze portal, die met een OCI-koppeling toegankelijk is. Daarnaast wordt in de portal overzichtelijk alle apparaten weergegeven die onderdeel zijn van het Strijbosch Service Programma. 

Duurzaamheid & MVO

Bij Strijbosch hechten we veel waarde aan duurzaamheid. Dat zie je terug in alle aspecten van onze service. Door apparaten te repareren en onderdelen te recyclen voorkomen we een hoop afval. We leveren producten die jarenlang meegaan en beschikken over milieuvriendelijke eigenschappen. Denk daarbij aan vaatwassers met een waterbesparende functie of koelkasten met een eco-stand. Daarnaast proberen wij tijdens het transport en de afvoer van oude apparatuur het milieu zo min mogelijk te belasten.

Lees meer over onze groene ambities

Contact

Bel met ons (+31 (0)412 617 702) of stuur een mail naar verkoop@strijbosch.nl
Het is ook mogelijk het onderstaande contactformulier in te vullen:

Tekst

Tekst