Schoonmaak

Strijbosch is al zeventig jaar specialist in bruin- en witgoed. Met een breed en merkonafhankelijk assortiment bedienen wij de zakelijke markt. Zo leveren wij ook een totaaloplossing voor de schoonmaakbranche. We denken mee en leveren advies op maat. Van vaatwassers tot wasmachines; wij zorgen voor het juiste product op de juiste plaats. Bovendien hebben wij alles in eigen beheer – van verkoop en levering tot aan installatie en onderhoud. Zo kunnen wij de klant volledig ontzorgen. Dit alles doen wij zo duurzaam mogelijk!

Totaaloplossing voor de schoonmaakbranche

De schoonmaaksector krijgt met flink wat uitdagingen te maken. Een schone omgeving, komt immers niet vanzelf, maar is wel essentieel om prettig te kunnen wonen en werken. Schoonmaakbedrijven hebben grote hoeveelheden sterk vervuild wasgoed. Deze vuile was moet niet alleen snel weer klaar zijn voor gebruik, er zijn ook strenge hygiënenormen waar aan moet worden voldaan. Daarnaast moeten de machines ergonomisch zijn voor verschillende gebruikers.

Bij Strijbosch werken we oplossingsgericht. Daarom hebben wij alles in eigen beheer. Van advies en verkoop tot aan onderhoud en reparatie: voor alle aspecten heb je contact met een medewerker van onze organisatie. We denken met je mee en ondersteunen de schoonmaakbranche waar we dat kunnen. Daarom kies je voor Strijbosch.

Strijbosch ontzorgt

Ons doel is om schoonmaakbedrijven zoveel mogelijk te ontzorgen. Daarom leveren wij professionele apparaten met huishoudelijk gemak. Onze apparaten kunnen niet alleen grote hoeveelheden verschillend wasgoed in korte tijd wegwerken, ze zijn daarnaast ook eenvoudig te bedienen. Met een breed assortiment nemen wij de zorg uit handen op ieder gebied. Van het wassen en drogen van bijvoorbeeld moppen tot verschillende hulpmiddelen als industriële (robot)stofzuigers en schrobmachines. Wij leveren een totaalpakket inclusief merkonafhankelijk advies, levering, installatie en onderhoud.

Service & onderhoud

Strijbosch heeft een eigen technische dienst. Dit betreft uitsluitend gecertificeerde technici, die alle voorkomende storingen kunnen repareren. Wij zijn namelijk VCA** en STEK/CFK  gecertificeerd en bevoegd om NEN3140 keuringen uit te voeren. Mocht er een defect zijn plaatsen wij indien nodig een vervangend product, zodat jouw bedrijf kan blijven draaien. We sturen zoveel mogelijk dezelfde monteurs, wanneer het jou uitkomt. Zo garanderen wij een betrouwbare en professionele service.

Landelijk dekkend servicenetwerk

Snelle reparaties door eigen monteurs

Direct een vervangend apparaat

Productadvies

Strijbosch levert oplossingen op maat. We komen graag langs op locatie om de situatie goed in kaart te brengen. Zo kunnen we je het beste van dienst zijn. Wij luisteren naar alle wensen en houden rekening met de situatie, locatie en beschikbare tijd. Zijn er dagelijks sterk vervuilde microvezel doeken en moppen, die snel schoon moeten zijn voor gebruik? Wij bieden een wasmachine die speciaal ontwikkeld is om hygiënisch, snel en in bulk te wassen. Dit doen wij met verschillende betrouwbare en bekende merken, zoals Numatic, Miele, Elektrolux, Kärcher, Nilfisk, Groveko.

 

Duurzaam ondernemen

Strijbosch hecht veel waarde aan duurzaamheid. Wij voelen ons verantwoordelijk voor mens en milieu en passen onze werkwijze hierop aan. Om mee te werken aan een beter milieu, denkt en werkt Strijbosch circulair. Geretourneerde apparaten worden, indien mogelijk, refurbished in onze eigen werkplaats. Zo worden tot wel 50% minder apparaten afgeschreven.

Lees meer over onze groene ambities

Contact

Bel met ons (+31 (0)412 617 702) of stuur een mail naar verkoop@strijbosch.nl
Het is ook mogelijk het onderstaande contactformulier in te vullen: