Branches

Wij bedienen zowel zakelijke als particuliere klanten, afkomstig uit allerlei branches. We hechten veel waarde aan langdurige relaties en garanderen daarom de allerbeste service. Onze jarenlange ervaring in verschillende branches heeft gezorgd voor een klantenbestand waar we trots op zijn. Hieronder vind je meer informatie over de branches waarin we gespecialiseerd zijn en hoe wij daarin iets voor jou kunnen betekenen.

Zorginstellingen

In de afgelopen jaren is het belang van goede hygiëne steeds duidelijker geworden, en dit geldt voor iedereen, ongeacht de sector. Maar goede hygiëne is bovenal van belang in de zorg, waar besmettingsgevaar altijd op de loer ligt. Een deel van die verantwoordelijkheid ligt bij het personeel, maar ook de apparatuur speelt een cruciale rol. Juiste apparatuur helpt het personeel om te voldoen aan de professionele hygiënerichtlijnen. Strijbosch begrijpt dat als geen ander. Daarom staan wij al meer dan 70 jaar voor je klaar met zowel huishoudelijke als professionele machines en de beste service.

Meer weten?

Kinderopvang

De kinderopvang krijgt met flink wat uitdagingen te maken. Zo is de werkdruk hoog, maar het personeel is niet aan te slepen. Wie verzekerd wil zijn van betrouwbare, veilige én snel geleverde apparatuur voor een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang, kan altijd bij Strijbosch terecht. We hebben jarenlange ervaring binnen deze sector en zijn daarom bekend met alle behoeften en hygiënerichtlijnen. Hierdoor kunnen wij altijd betrouwbaar en passend advies geven.

Meer weten?

Overheidsinstellingen

Wij begrijpen dat veiligheid en betrouwbaarheid een groot goed is voor overheidsinstellingen. Om dit te kunnen waarborgen, zijn uitgebreide screenings en controles van mens en machine cruciaal. Dat vereist een partner die deze complexe service kan bieden. Strijbosch biedt op maat gemaakte oplossingen, waarmee overheidsinstellingen maximaal worden ontzorgd. Wij hebben een breed assortiment met betrouwbare apparatuur die niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ook voldoet aan strenge veiligheidsnormen. Denk hierbij aan transparante producten zoals een wekker, scheerapparaat of televisie. Doordat de productserie doorzichtig is, kan deze eenvoudig en vlot gecontroleerd worden.

Meer weten?

Huisvesting

Als huisvester is het prettig om ontzorgd te worden bij de inrichting van al uw verschillende ruimten. Of het nu gaat om studentenhuisvesting, migrantenhuisvesting, tijdelijke huisvesting of een andere toepassing. Wij bieden een oplossing op maat. Voor bijvoorbeeld gezamenlijke wasruimte is het essentieel dat de apparatuur betrouwbaar genoeg is om vele uren te draaien, maar ook gemakkelijk te bedienen is door verschillende gebruikers. Terwijl bij de inrichting van een woning de uitstraling en het design van de apparatuur juist van belang zijn. Daarom streeft Strijbosch naar passende oplossingen voor alle verschillende soorten huisvesting, zodat jij een comfortabele en goed functionerende woonomgeving kan garanderen.

Meer weten?

Schoonmaak

Schoonmaakbedrijven hebben grote hoeveelheden sterk vervuild wasgoed, dat snel weer hygiënisch moet zijn voor gebruik. Daarnaast moeten de machines ergonomisch zijn voor verschillende gebruikers. Ons doel is om schoonmaakbedrijven zoveel mogelijk te ontzorgen. Daarom leveren wij professionele apparaten met huishoudelijk gemak. Onze apparaten kunnen niet alleen grote hoeveelheden verschillend wasgoed in korte tijd wegwerken, maar zijn daarnaast ook eenvoudig te bedienen.

Meer weten?

Particulieren

Wij heten particulieren van harte welkom in onze winkel in Nistelrode. Bij ons vind je een ruim aanbod aan televisies, koelkasten, wasmachines, stofzuigers en nog veel meer. Daarnaast staan onze verkoopspecialisten altijd klaar om je te voorzien van passend advies. Zo raden we bepaalde merken aan, omdat we daarvan weten dat de apparatuur betrouwbaar is. Bovendien hebben we van die merken veel onderdelen zelf in huis, waardoor we de apparatuur snel kunnen repareren. We werken graag met merken als: Miele, SB Electronics, ATAG, Samsung, Etna, Bosch, Siemens, Sonos, Pelgrim, Sony, Hisense en Liebherr.

Meer weten?

Recreatie

In de recreatiebranche is er sprake van gezamenlijk wasruimtes. Hierdoor worden de machines veelvoudig en door veel verschillende personen gebruikt. Strijbosch kan om de recreatiebranche te ontzorgen verschillende professionele wasmachines en drogers leveren. Deze machines zijn  niet alleen gemakkelijk te bedienen zijn, maar beschikken ook over automatische programma’s. Bovendien kunnen we een automatisch zeepdoseringssysteem leveren, zodat je altijd de juiste hoeveelheid zeep hebt. Dit is gunstig voor zowel het milieu als voor de machine.

Meer weten?

Contact

Bel met ons +31 (0)412 617 702 of stuur een mail naar verkoop@strijbosch.nl
Het is ook mogelijk het onderstaande contactformulier in te vullen: