Branches

Wij bedienen zowel zakelijk als particulier, met klanten uit allerlei branches. We hechten veel waarde aan langdurige relaties en garanderen daarom de allerbeste service. Onze jarenlange ervaring in combinatie met uitgebreide kennis van de branches waarin wij werken, heeft gezorgd voor een klantenbestand waar we trots op zijn. Hieronder lees je meer over de branches waarin we gespecialiseerd zijn en wat wij daarin voor je kunnen betekenen. 

Zorginstellingen

De zorg draagt verantwoordelijkheid voor kwetsbare mensen. Er zijn veel patiënten, maar er is weinig tijd. De juiste apparatuur én betrouwbare service zijn daarom essentieel. Van ouderen- en gezondheidszorg tot gehandicapten- en verslaafdenzorg: wij staan voor je klaar.

Meer weten?

Kinderopvang

In de kinderopvang is er sprake van weinig tijd, echter zijn de hoeveelheden vaat en wasgoed gigantisch. Daarnaast dient apparatuur aan strenge hygiëne-eisen te voldoen. Wij bieden daarin de uitkomst, met machines die een deel van die druk weg kunnen halen. 

Meer weten?

Overheidsinstellingen

Veiligheid en betrouwbaarheid zijn van aanzienlijk belang voor overheidsinstellingen. Om dit te waarborgen zijn screenings en controles van mens en machine daarom cruciaal. Wij onderscheiden ons al jaar en dag op dit gebied en bieden een oplossing op maat. 

Meer weten?

Huisvesting

Als huisvester is het belangrijk om ontzorgd te worden bij de inrichting van al uw verschillende ruimten. Of het nu gaat om studentenhuisvesting, migrantenhuisvesting, tijdelijke huisvesting of een andere toepassing. Strijbosch neemt dit volledig uit handen.

Meer weten?

Schoonmaak

Schoonmaakbedrijven hebben grote hoeveelheden sterk vervuild wasgoed, dat snel weer hygiënisch moet zijn voor gebruik. Daarnaast moeten de machines ergonomisch zijn voor verschillende gebruikers. Daarom leveren wij professionele apparaten met huishoudelijk gemak

Meer weten?

Particulieren

Wij heten particulieren van harte welkom in onze winkel in Nistelrode. Bij ons vind je een ruim aanbod aan televisies, koelkasten, wasmachines en stofzuigers, en nog veel meer. Daarnaast staan onze verkoopspecialisten altijd klaar om je te voorzien van passend advies.

Meer weten?

Recreatie

In de recreatiebranche is sprake van gezamenlijke wasruimtes. Het is dus belangrijk dat machines veel uur kunnen draaien, maar tegelijkertijd moeten deze ook gemakkelijk te bedienen zijn. Daarom bieden wij professionele apparaten met huishoudelijk gemak.

Meer weten?

Contact

Bel met ons +31 (0)412 617 702 of stuur een mail naar verkoop@strijbosch.nl
Het is ook mogelijk het onderstaande contactformulier in te vullen: