Recreatie

Strijbosch is al zeventig jaar specialist in bruin- en witgoed. Met een breed en merkonafhankelijk assortiment bedienen wij de zakelijke markt. Zo leveren wij ook een totaaloplossing voor de recreatie. Van wasmachines tot drogers: wij zorgen voor het juiste product op de juiste plaats. We denken mee en leveren advies op maat. Bovendien hebben wij alles in eigen beheer – van verkoop en levering tot aan installatie en onderhoud. Zo kunnen wij de klant volledig ontzorgen én zo duurzaam mogelijk werken.

Uitkomst voor recreatie

In de recreatiebranche is er sprake van gezamenlijk wasruimtes. Hierdoor worden de machines veelvoudig en door veel verschillende gebruikers ingezet. Het is dus van belang dat er wasmachines en drogers staan die veel uren kunnen draaien, maar tegelijkertijd gemakkelijk te bedienen zijn. Tot slot moeten de programma’s snel afgerond zijn, om zo lange wachttijden te voorkomen. Dit vraag om professionele apparaten met huishoudelijk gemak.

Strijbosch Ontzorgt

Om de recreatiebranche te ontzorgen kunnen wij verschillende professionele wasmachines en drogers leveren, die gemakkelijk te bedienen zijn en beschikken over automatische programma’s. Bovendien bestaat de mogelijkheid om automatische zeepdoseringssysteem aan te bieden, waardoor je altijd de juiste hoeveelheid zeep hebt. Dit is gunstig voor zowel het milieu als de machine. Daarnaast stellen we de optie beschikbaar voor preventief onderhoud, zo ben je er altijd van verzekerd van werkende was- en droogapparatuur. Voorkomen is immers beter dan genezen. Tot slot kun je kiezen voor een automatisch betaalsysteem, zowel contactloos als met muntgeld.

Service & onderhoud

Wij staan bekend om onze betrouwbare service. Die garanderen wij met onze technische dienst, met uitsluitend gecertificeerde technici die alle voorkomende storingen kunnen oplossen. We adviseren, plaatsen en installeren daarnaast alles zelf, met zoveel mogelijk dezelfde monteurs op één locatie. Als een apparaat niet meer werkt, komen wij langs voor reparatie op een tijd die jou het beste uitkomt. Is de machine niet bij Strijbosch gekocht? Ook dan kan deze bij ons worden aangeboden voor reparatie. Indien het apparaat niet meer gerepareerd kan worden, zorgen we zelf voor tijdelijke vervanging. Als er dan uiteindelijk een nieuw apparaat bij Strijbosch wordt gekocht, brengen we de door de monteur gemaakte kosten niet in rekening.

Landelijk dekkend servicenetwerk

Snelle reparaties door eigen monteurs

Direct een vervangend apparaat

Productadvies

Strijbosch kijkt wat het beste bij jouw bedrijf past. Het is mogelijk om een afspraak op locatie in te plannen, zo kunnen wij de oplossing goed in kaart brengen en je het beste van dienst zijn. Wij luisteren naar alle wensen en houden rekening met de situatie, locatie en beschikbare tijd. Daarnaast leveren wij een totaalpakket in wit- en bruingoed van wasmachines, drogers en koel-vriesapparatuur tot aan kleine huishoudelijke producten en televisies

Duurzaamheid & MVO

Bij Strijbosch hechten we veel waarde aan duurzaamheid. Dat zie je terug in alle aspecten van onze service. Door apparaten te repareren en onderdelen te recyclen voorkomen we een hoop afval. We leveren producten die jarenlang meegaan en beschikken over milieuvriendelijke eigenschappen. Denk daarbij aan vaatwassers met een waterbesparende functie of koelkasten met een eco-stand. Daarnaast proberen wij tijdens het transport en de afvoer van oude apparatuur het milieu zo min mogelijk te belasten.

Lees meer over onze groene ambities

Contact

Bel met ons +31 (0)412 617 702 of stuur een mail naar verkoop@strijbosch.nl
Het is ook mogelijk het onderstaande contactformulier in te vullen: