Over ons

Strijbosch is al meer dan 70 jaar jouw full-service partner voor de verkoop en verhuur van professionele, huishoudelijke en audiovisuele apparaten. Wij bedienen de particuliere én zakelijke markt met een breed assortiment wasmachines, drogers, televisies en andere apparatuur. We staan daarbij garant voor de beste service. Weten hoe en waarom we dat doen? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?

Strijbosch voorziet klanten van alle denkbare professionele, huishoudelijke en audiovisuele apparatuur. Dit doen we vanuit ons hoofdkantoor in Nistelrode (Noord-Brabant). Sinds onze oprichting in 1953 zijn we begonnen met het verhuren van apparatuur aan particuliere klanten. Inmiddels bedienen we voornamelijk de zakelijke markt, waarbij wij optreden als full-service partner.

Naast de verhuur en verkoop van wit- en bruingoed, bieden wij onze klanten de beste service. Daarvoor zetten al onze 150 collega’s elke dag graag een stap extra. Van onafhankelijk advies tot preventief onderhoud: wij doen er alles aan om de klant te ontzorgen.

Missie
Wij zorgen voor het juiste product op de juiste plaats.

Visie
Onze ambitie is om voorop te lopen en onze klanten geheel te ontzorgen met de best passende service en duurzame oplossingen op het gebied van wit- en bruingoed.

Lees meer over het ontstaan van Strijbosch

Het assortiment

Je kan bij Strijbosch terecht voor wasmachines, drogers, vaatwassers, televisies, radio’s en (klein)huishoudelijke apparatuur. Voor thuis en voor professioneel gebruik. We leveren bijvoorbeeld vaatwassers geschikt voor de keuken bij jou thuis, maar ook voor keukens in een professionele of zakelijke setting.

Strijbosch staat bekend om een breed en merkonafhankelijk assortiment. Op deze manier kunnen wij onze klanten het beste adviseren. We denken altijd vanuit de klant en zijn niet gebonden aan bepaalde merken of leveranciers. Door een zo breed mogelijk assortiment te bieden, kunnen we bovendien iedereen van een passende oplossing voorzien.

Lees meer over ons assortiment

Onze klanten

In de afgelopen jaren heeft Strijbosch zich ontwikkeld tot een specialist op het gebied van wit- en bruingoed. We zijn buitengewoon trots op ons diverse en omvangrijke klantenbestand. We bedienen de zakelijke en particuliere markt, nationaal én internationaal. Onze klanten vertrouwen elke dag op het advies, de kennis en service van 150 Strijbosch professionals. We doen er alles aan om hun zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Wij mogen een flink aantal (semi)overheids- en zorginstellingen tot onze klanten rekenen. Ook werken wij veel samen met organisaties die zich richten op bijvoorbeeld kinderopvang, huisvesting van studenten en migranten, de schoonmaakbranche en recreatie.

Lees meer over onze branches

Waarom kies jij voor Strijbosch?

Klanten kiezen voor Strijbosch om diverse redenen. Belangrijk zijn onze jarenlange kennis en ervaring. Strijbosch werd opgericht in 1953 en heeft sindsdien niet stilgezeten. We zijn onszelf blijven ontwikkelen en vernieuwen, zodat we onze klanten altijd van de best passende oplossing kunnen voorzien. Ons uitgangspunt is in al die jaren niet veranderd: de klant staat nog steeds centraal.

Onze service
Daarnaast garanderen wij onze klanten zorgeloos gebruik van de apparatuur. Daar hoort een betrouwbare service bij. Strijbosch heeft een uitgebreide, eigen serviceafdeling, met monteurs die we deels zelf opleiden. Ons servicenetwerk heeft een landelijke dekkingsgraad en wij komen langs op locatie wanneer het de klant uitkomt. We plegen correctief en preventief onderhoud, zodat de apparaten altijd in topconditie verkeren. We proberen de klant bovendien zoveel mogelijk te ontzorgen en installeren daarom zelf onze machines, waarbij we ook het afval meenemen en correct afvoeren.

 

Lees meer over onze service

Werken bij Strijbosch

Op zoek naar een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheden? Kom werken bij Strijbosch, een internationaal en snelgroeiend bedrijf! Bij Strijbosch krijg jij alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je wordt daarbij ondersteund door diverse trainingsprogramma’s, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Heb je vragen of behoefte aan advies? Dan staan al jouw 150 collega’s voor je klaar. De deuren binnen ons bedrijf staan namelijk altijd open, voor iedereen. Want de één is niet meer dan de ander, daar zijn we van overtuigd.

Bekijk hier onze vacatures

Onze groene ambities

Betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn bij Strijbosch onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom denken en werken wij zoveel mogelijk circulair. Inmiddels hebben we al flink wat stappen gezet op het gebied van duurzaamheid, maar we hebben nog veel meer groene ambities. Zo hebben we ons verbruik en onze uitstoot al intensief verlaagd. Bijvoorbeeld door zelf groene energie op te wekken en door apparatuur zoveel mogelijk te repareren of te recyclen.

Daarnaast rijden onze chauffeurs volgens een efficiënte en doordachte planning, zodat we het aantal reisbewegingen flink verminderen. Ze rijden bovendien zoveel mogelijk elektrisch of met voertuigen met zuinige euro 6 motoren. Zo hopen we een betere planeet achter te laten voor de volgende generaties.

Lees meer over onze groene ambities

Contact

Bel met ons +31 (0)412 617 702 of stuur een mail naar verkoop@strijbosch.nl
Het is ook mogelijk het onderstaande contactformulier in te vullen: