Particulieren

Strijbosch is al zeventig jaar jouw specialist in bruin- en witgoed. Daarmee bedienen wij een brede zakelijke én particuliere markt. Particulieren zijn van harte welkom in onze winkel in Nistelrode. Je vindt er onder andere een uitgebreid assortiment televisies, koelkasten, wasmachines en stofzuigers. Bovendien staan onze verkoopspecialisten altijd voor je klaar met passend advies.

De winkel

Onze winkel bevindt zich op de Heescheweg 29 in Nistelrode, bijna direct aan de A50. Klanten uit de hele regio weten ons inmiddels te vinden: van Berghem en Loosbroek tot aan Geffen en Heeswijk-Dinther. Wil je een kijkje komen nemen? Dat kan van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00. Op zaterdag en zondag is onze winkel gesloten.

Openingstijden

 

Maandag t/m vrijdag

08:30 tot 17:00 uur

Zaterdag & zondag

Gesloten


Contact

Je kan ons bereiken via 0412 617 711 of store@strijbosch.nl. Voor storingen kan je ook bellen naar 0412 611 001.

Het assortiment

Het assortiment
De winkel bevat een bijzonder breed assortiment bruin- en witgoed. Opvallend is het aantal grote apparaten, zoals wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers en televisies. Maar in de winkel is ook een groot aantal kleine(re) huishoudelijke apparatuur, zoals stofzuigers, koffiezetapparaten, magnetrons, radio’s en kookplaten te vinden. Uiteraard van verschillende merken en in verschillende prijsklassen: zo vind je altijd apparatuur die aansluit op jouw wensen en behoeftes!

Onze merken
Door onze jarenlange ervaring kunnen we jou het beste advies geven. Zo raden we bepaalde merken aan, omdat we daarvan weten dat de apparatuur betrouwbaar is. Bovendien hebben we van die merken veel onderdelen zelf in huis waardoor we de apparatuur snel kunnen repareren. We werken graag met Miele, SB Electronics, ATAG, Samsung, Etna, Bosch, Siemens, Sonos, Pelgrim, Sony, Hisense en Liebherr.

De beste service
Strijbosch staat garant voor de allerbeste service en daar zijn we trots op! Van advies, levering, en installatie tot aan reparatie en onderhoud: wij nemen alles voor onze rekening.