Werken bij Strijbosch

Op zoek naar een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheden? Kom werken bij Strijbosch, een internationaal en snelgroeiend bedrijf!

Bij Strijbosch maak jij het verschil. We zijn een innovatief bedrijf, gespecialiseerd in de verhuur, verkoop en service van elektronische apparaten. Strijbosch werd opgericht in 1953 en we zijn gevestigd in Nistelrode, Noord-Brabant. We beperken ons niet alleen tot Nederland, maar bedienen ook een internationaal klantenbestand. Het type klanten loopt daarbij sterk uiteen. We leveren namelijk aan allerlei overheids- en zorginstanties, maar ook aan particulieren.

Daarom wil jij werken bij Strijbosch

Bij Strijbosch krijg jij alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je wordt daarbij ondersteund door diverse trainingsprogramma’s, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Heb je vragen of behoefte aan advies? Dan staan al jouw 130 collega’s voor je klaar. De deuren binnen ons bedrijf staan namelijk altijd open, bij iedereen. Want de één is niet meer dan de ander, daar zijn we van overtuigd.

Kom jij Strijbosch versterken? Dan krijg je daar een hoop voor terug. Veel werkplezier, natuurlijk, maar ook een aantal andere fijne voorwaarden:

 • Korting op al onze producten. En dat zijn er nogal wat;
 • 25 vakantiedagen per jaar;
 • 8% vakantiegeld;
 • Een fulltime werkweek van 38 uur.
 • Meer- of overuren spaar je op voor extra vrije dagen of kan je laten uitbetalen;
 • Een ruime pensioenregeling;
 • Korting op een fitnessabonnement. We hechten namelijk veel waarde aan jouw gezondheid;
 • Leasefietsregeling
 • Alles wat je nodig hebt om jouw functie goed uit te oefenen. Denk daarbij aan een fijne werksfeer en gratis fruit in de lunchpauze;
 • Een duurzame en maatschappelijke werkgever. Wij dragen zorg voor mens en milieu en zijn ons daar ook van bewust;
 • Een jaarlijkse zomerbarbecue en kerstborrel met alle collega’s en extra uitjes met jouw eigen afdeling, want teambuilding vinden we belangrijk;
 • Nog meer uitjes als je lid wordt van de personeelsvereniging;
 • Een goed gevuld kerstpakket;
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld via de Strijbosch Academy, GoodHabitz of ETD Academy.

Strijbosch Academy

Wij vinden passie en talent belangrijker dan diploma’s. Met ambitie, aanleg en de juiste mentaliteit valt namelijk alles te leren. Heb jij gevoel voor techniek, maar (nog) geen technische opleiding gevolgd? Wil je graag worden opgeleid tot een vakman? Dan bieden wij jou die kans! Via de Strijbosch Academy verzorgen we namelijk graag jouw opleiding tot Witgoed Monteur, waarna je direct bij ons aan de slag kunt. Technische kennis is een pré, maar geen must. We willen jou een goede start bezorgen en hebben daar een gedegen inwerkprogramma voor ontwikkeld. Omdat de techniek binnen onze branche niet stilstaat en producenten hun artikelen steeds weer verbeteren, zullen wij jou met regelmaat bijscholen.

Onze vacatures

Staat jouw droombaan hier (nog) niet tussen, maar denk je dat je die wél bij ons kunt vinden? Dan zien we jouw open sollicitatie graag tegemoet! Stuur ons je CV en motivatie via hr@strijbosch.nl of bel naar 0412-232823. 

Alle vacatures

Stage

Wij zijn een erkend leerbedrijf! Jaarlijks verwelkomen wij verschillende stagiair(e)s om ervaring op te doen in de praktijk. Wij staan garant voor leermogelijkheden, een goede en veilige leerplaats en deskundige begeleiding. Strijbosch biedt o.a. een leerplatform aan voor studenten van zowel MBO- (BOL en BBL) en HBO opleidingen. Ben jij op zoek naar een stageplaats? Neem dan eens een kijkje opstagemarkt voor de stages die wij kunnen bieden. Bij vragen kun je altijd contact opnemen met de HR afdeling via 0412-232823 of hr@strijbosch.nl

Data analist stagiair

Contact

Bel met ons (+31 (0)412 232 823) of stuur een mail naar hr@strijbosch.nl
Het is ook mogelijk het onderstaande contactformulier in te vullen: