Contact

Mogen wij u helpen?

Adresgegevens
Strijbosch BV
Heescheweg 29
5388 RG Nistelrode

Openingstijden showroom
Maandag t/m vrijdag
08:30 tot 17:00 uur
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Telefoonnummers
Centrale:
(0412) 611001
Verkoop (zakelijk):
(0412) 617702
Serviceaanvragen:
(0412) 611001
Showroom:
(0412) 617711
Financiële administratie:
(0412) 617709

Inloggen

THE SMART CHOICE

IN ELECTRONICS

Over Strijbosch zakelijk

Over Strijbosch zakelijk

Elke dag opnieuw vertrouwen veel zakelijke klanten op de kennis en service van Strijbosch. Vele jaren geleden zijn we gestart met de verhuur van ‘beeld en geluid’, ‘wassen en drogen’, ‘huishoudelijke apparaten’ en ‘grootkeukenmachines en apparaten’ en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een dienstverlenende organisatie waarbij onze service het verschil maakt. Graag laten wij u kennismaken met onze organisatie.

Innovatief ten dienste
     van onze klanten.

Voor wie?

Overheidsinstellingen

Veiligheid en betrouwbaarheid is een groot goed voor overheidsinstellingen zoals asielzoekerscentra, penitentiaire inrichtingen en defensie. Uitgebreide screenings en controles – van mens en machine - maken standaard deel uit van de complexe service die wij sinds jaar en dag leveren.

Zorginstellingen

Servicebetrouwbaarheid betekent alles voor zorginstellingen (o.a. ouderenzorg, kinderdagverblijf en gehandicaptenzorg). Elke dag opnieuw zijn immers vele gasten en patiënten afhankelijk van gezond bereide voeding en overige facilitaire diensten. Dat vraagt om een partner die daarvoor de garanties biedt.

Bedrijfscateraars

Een maaltijd bereiden is één. Een maaltijd bereiden voor tientallen mensen tegelijkertijd vraagt om een uitgekiende planning. Daarbij is bedrijfszekerheid van grootkeukenapparatuur van essentieel belang. Een uitgebreid serviceprogramma zorgt daarvoor.

Horeca

Gastvrijheid is meer dan alleen maar vriendelijk zijn. Het betekent bovenal verwachtingen van gasten waarmaken. Dat kan alleen maar door elke dag opnieuw te presteren. Zorgen over keukenapparatuur hoort daar niet bij. Gelukkig hoeft dat ook niet.

Wat doen we?

Grootkeuken techniek

Apparaten en machines in professionele keukenomgevingen vragen bijzondere aandacht. Vanwege de capaciteitseisen, maar vooral ook vanwege de wens naar optimale bedrijfszekerheid. Dat begint bij de keuze van de beste apparaten. De allerbeste garantie wordt echter gegeven door een service- en onderhoudspakket op maat.

Klein huishoudelijk

Facilitaire diensten staan niet altijd in de spotlight. Toch verwacht elke bewoner, gast of bezoeker een schone omgeving waar het prettig vertoeven is. Gelukkig is er meestal een onzichtbare brigade actief om dat te garanderen. En gelukkig vertrouwen die op hun beurt op het assortiment huishoudelijke apparaten en de service van ons.

Beeld & Geluid

Beeld & Geluid is de veelomvattende term voor een reeks aan televisie, video en audio apparaten. Voor een enkele specifieke ruimte of centraal aangestuurd voor meerdere ruimtes tegelijkertijd. Van entertainment toepassing tot en met de weergave van een zakelijke presentatie. Van levering tot installatie, van onderhoud tot reparatie, met onze service bent u compleet ontzorgd.

Wassen & drogen

‘Even een wasje draaien?’ In zakelijke professionele omgevingen betekent dat al snel tientallen kilo’s was tegelijkertijd. Al vanaf de oprichting houden wij ons bezig met de levering en het onderhoud van was- en droogmachines. Vertrouwend op topmerk industriële machines, gecombineerd met een jarenlange ervaring garanderen wij probleemloos wassen en drogen.

Strijbosch Service Concept

Het Strijbosch Service Concept garandeert een onderhouds- en reparatieservice die wenselijk is voor een zorgeloze bedrijfsmatige inzet van de apparaten en machines in uw bedrijf. Ongeacht of wij deze apparaten geleverd hebben.

Om uw service te optimaliseren kunt u kiezen voor extra servicemodules die enerzijds een snellere service garanderen dan wel extra garanties bieden om de bedrijfscontinuiteit te garanderen.

Voor een gedetailleerde uitleg neemt u contact op met onze verkoop- of service afdeling.

Basis pakket

Geen preventief onderhoud. Correctief onderhoud.

- Het aantal bestede uren wordt berekend op basis van nacalculatie.
- Gebruikte onderdelen en materialen worden berekend volgens listprijs leverancier
- Standaard uurtarief en voorrijkosten
- 72 uur responsetijd

Plus pakket

Preventief onderhoud op basis van vaste prijsstelling. Correctief onderhoud.

- Het aantal bestede uren wordt berekend op basis van nacalculatie.
- Gebruikte onderdelen en materialen worden berekend met 5% korting op listprijs leverancier
- Uurtarief en voorrijkosten worden berekend met 10% korting
- 48 uur responsetijd

Top pakket

Full service onderhoud (Incl. preventief en correctief onderhoud) op basis van vaste prijsstelling.
24 uur responsetijd

Top service op maat

Alle variabelen zijn naar wens van correctief en preventief onderhoud in te vullen.

Strijbosch ‘Online Service Platform'

Als klant van Strijbosch heeft u toegang tot uw eigen afgeschermde omgeving in het online service platform. In dit platform staan alle apparaten en machines die onderdeel uitmaken van uw Strijbosch Service Programma.

Elk aangemeld apparaat is gecontroleerd en geïnspecteerd door een technische medewerker van Strijbosch. Op basis van deze inspectie wordt het apparaat geclassificeerd en opgenomen in het service programma.

Op elk moment kunt u de status van uw apparaten bekijken. Bovendien kunt u zien welke onderhoudsverrichtingen en reparaties zijn uitgevoerd aan elk apparaat. Zodoende heeft u altijd een actueel inzicht in status en historische kosten.

"Onze ambitie is simpel.

 De allerbeste service voor

 onze klanten."

Vertrouwde partners | Merken met een reputatie

Als bedrijf ben je net zo goed als je zwakste punt. Daarom kiezen we bij Strijbosch voor partners en merken met een bewezen reputatie.

Over ons

Het is inmiddels bijna 70 jaar geleden dat de firma Strijbosch op kleinschalige wijze start met de verhuur en verkoop van witgoed en elektronica. In de eerste jaren voornamelijk aan particulieren. Na verloop van tijd zien ook meer en meer bedrijven en instellingen de voordelen van huur en de bijbehorende service van Strijbosch. Het moment om meer aandacht te geven aan de zakelijke markt. Een groeiversnelling wordt ingezet als de eerste penitentiaire inrichtingen reeds in de jaren 80 kiezen voor het all-in serviceconcept van Strijbosch.

Vandaag de dag vertrouwt een groot aantal organisaties en instellingen op de all-in service van Strijbosch. Zo zijn veruit de meeste penitentiaire inrichtingen en alle opvangcentra voor asielzoekers in Nederland klant. Maar ook het ministerie van Defensie en tal van zorginstellingen zijn gewaardeerde klanten.

De opgebouwde reputatie heeft geleid tot een grensoverschrijdende interesse waardoor Strijbosch inmiddels ook Belgische, Deense en Duitse penitentiaire inrichtingen bedient. Met een compleet aanbod aan TV’s, klein huishoudelijke apparatuur en witgoed, volgens het gewaardeerde all-in serviceconcept.

 

   Een werkwijze die

zich al jarenlang bewijst.

De toegevoegde waarde van Strijbosch is vooral zichtbaar op momenten dat service gevraagd wordt. Bij storingen, in geval van spoedreparaties en in geval van snelle naleveringen. Dankzij een goed bereikbare servicedesk, een uitstekend opgeleid team van servicemonteurs en efficiënte logistiek durven wij onze service te garanderen. Deze garanties zijn de basis voor een professionele samenwerking. Daar kunt u bij ons op vertrouwen.

Duurzaamheid en certificeringen

Strijbosch beschikt over een groot aantal certificaten welke onafhankelijk beoordeeld zijn.
De certificaten hebben betrekking tot milieu, veiligheid en kwaliteitswaarborging.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Bij Strijbosch hebben we oog voor duurzame bedrijfsvoering. Hierbij richten wij ons niet alleen op milieu en duurzaamheid. Maar ook op een fijn werkklimaat zodat al onze medewerkers zich thuis voelen.

Over CO2 Prestatieladder Niveau 5

Strijbosch B.V. realiseert zich als geen ander dat klimaatverandering een mondiaal probleem wordt cq. is. Het inventariseren van hoe en waar er CO2 -reductie kan worden gerealiseerd is voor Strijbosch B.V. een must. Als zodanig zijn wij ook in staat om collega-bedrijven te motiveren en te stimuleren om bij te dragen aan de CO2-reductie. De belangrijkste beweegreden om deel te nemen aan de CO2-prestatieladder is het daadwerkelijk reduceren van de CO2-uitstoot op grote schaal.

Over Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) Trede 2

Strijbosch heeft op de PSO-prestatieladder Trede 2 behaald. Dat betekent dat we ruim bovengemiddeld presteren als het gaat om werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidspositie. Er zijn bij ons nu (in)direct meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkzaam, dan bij organisaties in dezelfde grootteklasse.

De PSO is het wetenschappelijk onderbouwde meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet en zichtbaar maakt.

Wij steunen Het Leger Des Heils

Een thuis is belangrijk voor iedereen. Een plek waar je je fijn voelt en even alle zorgen kunt vergeten. Als leverancier van diverse apparatuur voor in huis realiseren wij ons dat er omstandigheden zijn waardoor zo’n plek niet vanzelfsprekend is.

Het Leger Des Heils biedt hulp aan de meest kwetsbare in de samenleving. Net als het Leger des Heils geloven wij in mensen en komen we graag op voor de kwetsbaren in de samenleving. Samen met het Leger en andere bedrijven in de regio willen wij concreet zorgen voor die tweede kans. Dat doen we bijvoorbeeld door een passende plek op de arbeidsmarkt te bieden.

Wij steunen Stichting Woon- en Zorggroep De Libel

Omdat wij het heel belangrijk vinden dat mensen met een verstandelijke beperking in een veilige en warme woonomgeving kunnen wonen steunen wij Stichting Woon- en Zorggroep De Libel.

Stichting Woon- en Zorggroep De Libel biedt een woonvoorziening waarbij jongeren met een verstandelijke beperking de kans wordt geboden om echt onderdeel uit te maken van een lokale gemeenschap. De woongroep dient als katalysator voor het leggen van verbindingen en stimuleren van ontmoetingen tussen alle inwoners van Nistelrode. Daar dragen we dan ook graag een steentje aan bij.

Zie ook

 

SKAO

Klimaatplein

Word jij onze nieuwe collega?

Werken bij Strijbosch

Strijbosch groeit, daarom zoeken we regelmatig nieuwe collega's. Lijkt een uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een internationaal bedrijf jou wel iets? Kijk snel bij de onderstaande vacatures of er iets voor je bij staat en stuur ons je CV met motivatie.

PDF icon Mechanic apprentice (238.38 KB)
PDF icon Monteur witgoed (93.66 KB)
PDF icon Medewerker KAM (24.49 KB)
PDF icon Procesmanager (153.67 KB)
PDF icon Magazijn medewerker (121.92 KB)

Stageplaatsen

Wij zijn een erkend leerbedrijf! Jaarlijks verwelkomen wij verschillende stagiairs om ervaring op te doen. Wij staan garant voor leermogelijkheden, een goede en veilige leerplaats en deskundige begeleiding van leerlingen. Strijbosch biedt o.a. een leerplatform aan voor studenten van zowel MBO- (BOL en BBL) en HBO opleidingen.

Ben je op zoek naar een stageplaats? Neem dan zeker contact op met afdeling HR voor de mogelijkheden.

© 2020 Strijbosch

Algemene voorwaarden | Privacy statement