Contact

Mogen wij u helpen?

Adresgegevens
Strijbosch BV
Heescheweg 29
5388 RG Nistelrode

Openingstijden showroom
Maandag t/m vrijdag
08:30 tot 17:00 uur
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Telefoonnummers
Onze winkel:
(0412) 617711
Bij storingen:
(0412) 611001

Inloggen

De  toegevoegde waarde
        van de experts
   in onze winkel.

Strijbosch voor thuis

Strijbosch voor thuis

In onze showroom presenteren wij vele apparaten en oplossingen die het leven een stukje aangenamer maken. Van beeld en geluid tot huishoudelijke apparaten. Van wassen en drogen tot keukenapparatuur. Maar onze echte kracht? Dat is de jarenlange ervaring en service.

Niet alleen beloven,

               maar vooral ook

      waarmaken.

Oplossingen voor meer comfort in huis

Bij Strijbosch hebben we een schat aan ervaring als het gaat om toepassing van elektrische apparaten. Slimmere apparaten vragen echter om slimmere oplossingen. Vooral bij installatie. Juist dan bewijzen de experts van Strijbosch hun waarde.

Keukentechniek

De keuken is een centrale plek in huis. Dat blijkt uit de belangstelling voor koken. Een goed begin in de keuken begint ook bij de keuze van de juiste apparaten. Van inbouw vaatwasser tot handige keukenmachine. Of van stoomoven tot staafmixer. En dankzij onze ervaring in de professionele horeca kunt u vertrouwen op een goed advies.

Klein huishoudelijk

Drukte beheerst ons dagelijks leven. Gelukkig zijn er tal van huishoudelijke apparaten die het werk in huis een stuk verlichten. Van stoomstrijkijzer tot stofzuiger, van luchtverfrisser tot stoomreiniger. In onze showroom vindt u een uitgebreide topmerk collectie huishoudelijke apparaten.

Beeld & Geluid

TV’s, draadloze speakers, multimedia spelers, het zijn de apparaten waarmee we een groot deel van onze vrije tijd doorbrengen. Naast de keuze uit een topmerk collectie gaat het vooral ook om installatie en koppeling van apparaten en systemen. Voor een optimale en zorgeloze beleving van beeld en geluid in huis.

Wassen & drogen

Het is niet het allerleukste onderwerp. Wassen en drogen. Toch wordt behoorlijk wat tijd besteed aan het schoon en fris krijgen van de kleding van u en uw gezin. Gelukkig staat ook de ontwikkeling van wasmachines en drogers niet stil. Dan is het goed te weten dat u bij Strijbosch terecht kunt voor topmerken, een goed advies en uitstekende service.

Strijbosch Service Concept

Het Strijbosch Service Programma garandeert een onderhouds- en reparatieservice die wenselijk is voor een zorgeloze bedrijfsmatige inzet van de apparaten en machines in uw bedrijf. Ongeacht of wij deze apparaten geleverd hebben.

Om uw service te optimaliseren kunt u kiezen voor extra servicemodules die enerzijds een snellere service garanderen dan wel extra garanties bieden om de bedrijfscontinuiteit te garanderen.

Voor een gedetailleerde uitleg neemt u contact op met onze verkoop- of service afdeling.

Klanttevredenheid

is het allerbeste

compliment

Vertrouwde partners | Merken met een reputatie

Als bedrijf ben je net zo goed als je zwakste punt. Daarom kiezen we bij Strijbosch voor partners en merken met een bewezen reputatie.

Over ons

Het is inmiddels bijna 65 jaar geleden dat de firma Strijbosch op kleinschalige wijze start met de verhuur en verkoop van witgoed en elektronica. In de eerste jaren voornamelijk aan particulieren. Na verloop van tijd zien ook meer en meer bedrijven en instellingen de voordelen van huur en de bijbehorende service van Strijbosch. Het moment om meer aandacht te geven aan de zakelijke markt. Een groeiversnelling wordt ingezet als de eerste penitentiaire inrichtingen reeds in de jaren 80 kiezen voor het all-in serviceconcept van Strijbosch.

Vandaag de dag vertrouwt een groot aantal organisaties en instellingen op de all-in service van Strijbosch. Zo zijn veruit de meeste penitentiaire inrichtingen en alle opvangcentra voor asielzoekers in Nederland klant. Maar ook het ministerie van Defensie en tal van zorginstellingen zijn gewaardeerde klanten.

De opgebouwde reputatie heeft geleid tot een grensoverschrijdende interesse waar- door Strijbosch inmiddels ook Belgische, Deense en Duitse penitentiaire inrichtingen bedient. Met een compleet aanbod aan TV’s, klein huishoudelijke apparatuur en witgoed, volgens het gewaardeerde all-in serviceconcept.

    Een werkwijze die

zich al jarenlang bewijst.

De toegevoegde waarde van Strijbosch is vooral zichtbaar op momenten dat service gevraagd wordt. Bij storingen, in geval van spoedreparaties en in geval van snelle naleveringen. Dankzij een goed bereikbare servicedesk, een uitstekend opgeleid team van servicemonteurs en efficiënte logistiek durven wij onze service te garanderen.

Philips Cashback Actie Performance

Periode: 03-10-2020 – 29-11-2020

Toe aan een nieuwe TV? Maak kennis met de Performance series. Je ontvangt nu tot €200 cashback op geselecteerde modellen van Philips. Geniet van uitstekend beeldkwaliteit. Driezijdig Ambilight voor een onvergelijkbare kijkervaring. Elegant design. Fantastisch geluid. A.I. bediening met gesproken commando’s.

Zo doet u mee: Koop een Philips actiemodel.Ga naar www.philips.nl/acties naar de actie: Performance TV en volg de stappen. Houd uw aankoopbewijs en de streepjescode uit de doos en uwbankrekeningnummer bij de hand. Registreer uw aankoop voor 29 november 2020. Na het registeren krijgt u een bevestigingsmail. Print de bevestiging uit en stuur deze samen met een kopie van de aankoopnota en de originele streepjescode uit de doos naar Philips. Deze moet uiterlijk 22 december 2020 in het bezit zijn van Philips voor controle en goedkeuring. Na goedkeuring wordt binnen 6 weken de cashback op uw bankrekening gestort.

De actie geldt alleen op typenummers: 70PUS8505/12, 70PUS8535/12, 70PUS8545/12, 65PUS8505/12, 65PUS8535/12, 65PUS8545/12, 58PUS8505/12,

Kom voor meer informatie naar de showroom of bel 0412 232 811.

Informatie coronavirus (COVID-19)

De showroom te Heescheweg 29 in Nistelrode is geopend volgens onze reguliere openingstijden.

Maandag t/m vrijdag

08:30 tot 17:00 uur

 

Wij doen er alles aan om onze klanten ook onder deze uitzonderlijke omstandigheden zo goed mogelijk te helpen, waarbij de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers voorop staat.

Wij verzoeken u gepaste afstand van minimaal 1,5 meter te houden van andere klanten en onze medewerkers. Bij (milde) gezondheidsklachten en/of koorts verzoeken wij u de showroom niet te bezoeken.

Bij het bezoek aan klanten zullen wij altijd een laatste risicoanalyse uitvoeren. Bij een gezondheidsrisico voor onze medewerkers, de klant of andere betrokkenen op locatie worden de werkzaamheden uitgesteld.

Meer actuele informatie vind u in onderstaand PDF bestand.

© 2020 Strijbosch

Algemene voorwaarden | Privacy statement