Contact

Mogen wij u helpen?

Adresgegevens
Strijbosch BV
Heescheweg 29
5388 RG Nistelrode

Openingstijden showroom
Maandag t/m vrijdag
08:30 tot 17:00 uur
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Telefoonnummers
Onze winkel:
(0412) 617711
Bij storingen:
(0412) 611001

Inloggen

De  toegevoegde waarde
        van de experts
   in onze winkel.

Strijbosch voor thuis

Strijbosch voor thuis

In onze winkel presenteren wij vele apparaten en oplossingen die het leven een stukje aangenamer maken. Van beeld en geluid tot huishoudelijke apparaten. Van wassen en drogen tot keukenapparatuur. Maar onze echte kracht? Dat is de jarenlange ervaring en service.

Niet alleen beloven,

               maar vooral ook

      waarmaken

Oplossingen voor meer comfort in huis

Bij Strijbosch hebben we een schat aan ervaring als het gaat om toepassing van elektrische apparaten. Slimmere apparaten vragen echter om slimmere oplossingen. Vooral bij installatie. Juist dan bewijzen de experts van Strijbosch hun waarde.

Wassen & drogen

Het is niet het allerleukste onderwerp. Wassen en drogen. Toch wordt behoorlijk wat tijd besteed aan het schoon en fris krijgen van de kleding van u en uw gezin. Gelukkig staat ook de ontwikkeling van wasmachines en drogers niet stil. Dan is het goed te weten dat u bij Strijbosch terecht kunt voor topmerken, een goed advies en uitstekende service.

Beeld & Geluid

TV’s, draadloze speakers, multimedia spelers, het zijn de apparaten waarmee we een groot deel van onze vrije tijd doorbrengen. Naast de keuze uit een topmerk collectie gaat het vooral ook om installatie en koppeling van apparaten en systemen. Voor een optimale en zorgeloze beleving van beeld en geluid in huis.

Keukentechniek

De keuken is een centrale plek in huis. Dat blijkt uit de belangstelling voor koken. Een goed begin in de keuken begint ook bij de keuze van de juiste apparaten. Dankzij onze ervaring in de professionele horeca kunt u vertrouwen op een goed advies.

Klein huishoudelijk

Drukte beheerst ons dagelijks leven. Gelukkig zijn er tal van huishoudelijke apparaten die het werk in huis een stuk verlichten. In onze winkel vindt u een uitgebreide topmerk collectie huishoudelijke apparaten.

Strijbosch Service Concept

De toegevoegde waarde van Strijbosch is vooral zichtbaar op momenten dat service gevraagd wordt. Bij storingen, in geval van spoedreparaties en in geval van snelle naleveringen. Dankzij een goed bereikbare servicedesk, een uitstekend opgeleid team van servicemonteurs en efficiënte logistiek durven wij onze service te garanderen.

Klanttevredenheid

is het allerbeste

compliment

Vertrouwde partners | Merken met een reputatie

Als bedrijf ben je net zo goed als je zwakste punt. Daarom kiezen we bij Strijbosch voor partners en merken met een bewezen reputatie.

Over ons

Het is inmiddels bijna 70 jaar geleden dat de firma Strijbosch op kleinschalige wijze start met de verhuur en verkoop van witgoed en elektronica. In de eerste jaren voornamelijk aan particulieren. Na verloop van tijd zien ook meer en meer bedrijven en instellingen de voordelen van huur en de bijbehorende service van Strijbosch. Het moment om meer aandacht te geven aan de zakelijke markt. Een groeiversnelling wordt ingezet als de eerste penitentiaire inrichtingen reeds in de jaren 80 kiezen voor het all-in serviceconcept van Strijbosch.

Vandaag de dag vertrouwt een groot aantal organisaties en instellingen op de all-in service van Strijbosch. Zo zijn veruit de meeste penitentiaire inrichtingen en alle opvangcentra voor asielzoekers in Nederland klant. Maar ook het ministerie van Defensie en tal van zorginstellingen zijn gewaardeerde klanten.

De opgebouwde reputatie heeft geleid tot een grensoverschrijdende interesse waar- door Strijbosch inmiddels ook Belgische, Deense en Duitse penitentiaire inrichtingen bedient. Met een compleet aanbod aan TV’s, klein huishoudelijke apparatuur en witgoed, volgens het gewaardeerde all-in serviceconcept.

Nieuw in het assortiment! Hisense televisies

Ultra HD tv’s in een aantrekkelijke prijsklasse. Hisense combineert de nieuwste technologie met een adembenemend design. De UHD, OLED en ULED series bieden haarscherp beeld en briljante kleuren voor een buitengewone kijkervaring. Kom naar onze winkel, ervaar en vergelijk zelf de beeldkwaliteit.

SB koel & vriesapparatuur

Naast televisies en wasmachines van SB electronics, hebben wij ook diverse koelkasten, koel-vriescombinaties en vriezers in ons assortiment. Kom naar de winkel voor meer informatie, mail naar store@strijbosch.nl of bel naar 0412 617 711 en laat je adviseren door onze specialisten.

© 2022 Strijbosch

Algemene voorwaarden | Privacy statement